ESPA

Ενδεικτικά έργα

Το Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Πειραιά Τεχνολογικού Τομέα, είναι Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα με έδρα τον Άγιο Ιωάννη Ρέντη (Πειραιάς). Ιδρύθηκε το 1983 με τον Ν.1404/1983 ως Εκπαιδευτικό Ίδρυμα της Ελληνικής Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ενώ, μέχρι το 2013, ο τίτλος του Ιδρύματος ήταν Τ.Ε.Ι. Πειραιά. Όλα τα προγράμματα Προπτυχιακών Σπουδών που προσφέρουν τα τμήματα του Τ.Ε.Ι. Πειραιά έχουν διάρκεια 8 εξαμήνων, συμπεριλαμβανομένης εξάμηνης υποχρεωτικής πρακτικής άσκησης-εργασίας.

Οι εγκαταστάσεις και η έδρα του, βρίσκονται στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη επί των οδών Πέτρου Ράλλη και Θηβών 250, στην ιστορική περιοχή του αρχαίου Ελαιώνα των Αθηνών σε συνολική έκταση 100.000τμ, ενώ ο δομημένος χώρος υπερβαίνει τα 50.000τμ., ενώ αποτελείται από κτίρια Ενεργειακά Αναβαθμισμένα. Εκτός των διδακτηρίων, υπάρχει η Βιβλιοθήκη με αναγνωστήριο 400 θέσεων, το Συνεδριακό Κέντρο με κύρια αίθουσα 500 θέσεων, το Εστιατόριο, Αναψυκτήρια κ.α. Από το 2004 λειτουργούσε και παράρτημα στις Σπέτσες, στις βορειοδυτικές παρυφές της πόλης, στις εγκαταστάσεις της ιστορικής Αναργυρείου και Κοργιαλενείου Σχολής.

ΑΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ T.T.,

Νέος Ελληνικός τηλεοπτικός σταθμός που εκπέμπει διάφορα ενδιαφέροντα θέματα και συζητήσεις.
Η έδρα του τηλεοπτικού σταθμού είναι επι της Πέτρου Ράλλη 55 στο Ταύρο με το πιο σύγχρονο τηλεοπτικό εξοπλισμό.

ALERT CHANEL,

Η Dole είναι η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής, διανομής και εμπορίας φρέσκων φρούτων και λαχανικών. Σε αυτό είμαστε πραγματικά ειδικοί. Αυτό είναι το καθήκον μας και δίνουμε μεγάλη σημασία στο να κάνουμε πολύ καλά τη δουλειά μας.
Για εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο το όνομα DOLE είναι συνώνυμο με την ποιότητα των προϊόντων, τη γεύση και τα ευεργετικά αποτελέσματα για την υγεία. Αυτά είναι χαρακτηριστικά τα οποία μπορείτε να εμπιστευτείτε και τα οποία συμβάλλουν στην ευεξία σας.

DOLE HELLAS Ε.Π.Ε.,

Η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (αγγλ. Office of the United Nations High Commissioner for Refugees, UNHCR) είναι η Υπηρεσία του ΟΗΕ που παρέχει βοήθεια και προστασία στους πρόσφυγες. Ιδρύθηκε στις 14 Δεκεμβρίου 1950 από την Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ και άρχισε να λειτουργεί το 1951. Έχει έδρα την Γενεύη της Ελβετίας.
Σκοπός της οργάνωσης σύμφωνα με την ιδρυτική της Διακήρυξη καθώς και την Σύμβαση σχετικά με το καθεστώς των προσφύγων η οποία εγκρίθηκε στις 25 Ιουλίου 1951 απ΄ την Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, είναι "να διασφαλίζει ότι κάθε άτομο έχει το δικαίωμα να ζητήσει άσυλο και να βρει καταφύγιο σε μια άλλη χώρα, με την προοπτική του εθελοντικού επαναπατρισμού, της τοπικής ένταξης στη χώρα ασύλου ή της μετεγκατάστασης σε τρίτη χώρα".
Η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες έχει τιμηθεί με το Βραβείο Νόμπελ Ειρήνης το 1954 και το 1981.
Από τις 11 Νοεμβρίου 2015 ύπατος αρμοστής είναι ο Ιταλός Φίλιππο Γκράντι
Η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ συνεργάζεται με γνωστά πρόσωπα του καλλιτεχνικού κόσμου που βοηθούν στην ευαισθητοποίηση του κοινού και ονομάζονται Πρεσβευτές Καλής Θέλησης. Γνωστοί Πρεσβευτές Καλής Θέλησης είναι η Αντζελίνα Τζολί και ο Γιώργος Νταλάρας.

ΥΠΑΤΗ ΑΡΜΟΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΟΗΕ (UNHCR),

top